VALENTINO BARNEVELD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 843 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Valentino Barneveld. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 20:07 Lekkere pasta's en bezorging was conform afspraak
5 feb 2023 om 7:42 Jammer dat 90 minuten hier de max is want uiteindelijk duurde het 2 uur en een kwartier voordat ons eten er was. Het is wel de lekkerste pizza van Barneveld maar wij bestellen hier niet meer. Dit was de laatste keer
4 feb 2023 om 21:08 de bestelling was 1,5 uur te laat, ik werd wel gebeld dat het druk was en ze zo snel mogelijk kwamen maar toen waren ze al 45 min. te laat, het eten was wel erg lekker
4 feb 2023 om 20:21 Heerlijke lasagne!
4 feb 2023 om 19:51 De laatste tijd steeds vaker te laat, deze keer 35 min te laat, vorige keer 1,5 uur!
4 feb 2023 om 14:12 Heerlijke pizza, goed vers en warm. Aardige bezorger. Erg tevreden!!
3 feb 2023 om 19:33 Altijd een heerlijke pasta, normaal plaats ik geen beoordeling maar omdat het gewoon zo lekker is elke keer weer dacht ik nu wel!
30 jan 2023 om 21:25 Beste pizza van Barneveld!
14 jan 2023 om 22:55 Perfect
1 jan 2023 om 11:21 Netjes gebeld of eerder bezorgd kon worden door drukte. Wij zaten op vakantiepark dus bij hoofdingang werd het bezorgd. Daar opgehaald,was heerlijk de pizza
30 dec 2022 om 21:23 Pizza was erg lekker, maar heb er 1:40 uur op gewacht. Voor mij de laatste keer helaas..
30 dec 2022 om 8:09 Always good :)